Tweedehandsfietsverkoop.nl

Via tweedehandsfietsverkoop.nl koop je tweedehandsfietsen voor een mooie prijs. Natuurlijk wordt elke fiets nagekeken voordat wij deze verkopen.

1. Kies je fiets

Wij hebben verschillende tweedehands fietsen: soms ook zelfs nieuwe. Is je oog al ergens op gevallen?
Koop_mountainbike_wit

2. Maak een afspraak voor een testrit

Laat even weten wanneer je langs wilt komen voor een testrit. Wij zorgen dat jouw favoriete fiets voor je klaar staat. Gepoetst, nagekeken en met een mooie fietsroute.

P.S. Je bent natuurlijk altijd van harte welkom, maar let op! In april verkopen wij geen tweedehands fietsen in verband met topdrukte rondom fietsverhuur.

Instructie-app-rab-telefoon

3. Ga toch fietsen!

De beste manier om erachter te komen of dit is wat je zoekt, is door het aan den lijve te ondervinden. Wij kunnen wel vertellen wat de fiets allemaal kan, maar het is het meest waardevol om het zelf te ervaren.

Vandaar dat wij aanraden de fiets altijd een dag te testen/huren voordat je deze koopt. Wanneer je de fiets koopt, hoef je natuurlijk het huurbedrag niet te betalen.

Zo sta je nooit voor verrassingen.

Fiets_familie_bakfiets

4. Fiets, check, klaar

Op de website vind je de vanaf-prijs. Afhankelijk van de werkzaamheden en eventueel nieuwe materialen wordt in overleg de prijs bepaald.

De fiets wordt volledig nagekeken door de vakmannen van onze partner Van Dam fietsen.

5. Service

Je fiets wordt 100% nagekeken afgeleverd. Heb je naderhand nog vragen of wil je een servicebeurt? Hiervoor kun je terecht bij Van Dam fietsen.

 

Cornelis_vanDam_fietsenmaker
Stel je vraag via WhatsApp